Események betöltése

Nyári akciós ajánlatunkban az önismeretet és személyes fejlődést támogató coaching tanácsadást adunk személyiség teszttel (DISC és motivátorok) egybekötve – kellemes környezetben a Margitszigeten. Az egyéni online felmérést és riportot mi álljuk!

Kiknek ajánljuk? Akik még, vagy már nincsenek szabadságon, és forró nyári munkanapjaikban személyes fejlődésükért kívánnak tenni.  A témában jártas tanácsadóink olyan helyzetekre segít felkészülni,  mint karrierváltás vagy előléptetés. Ezen felül nagyon hasznos lehet a csapategyüttműködés fejlesztésében, különböző motivávációs és kommunikációs igények felismerésében és annak tudatos kezelésében. A nemzetközileg elismert TTI Success Insights által kialakított „4 színes” személyiségtesztet és motivátor analízist, valamint a hozzá tartozó 52 oldalas részletes riportot, mint segédletet, most ajándékba adjuk.

Vedd fel velünk a kapcsolatot és foglalj a meghirdetett napok bármelyikén egy 1,5 órás egyéni coachingot! A kiértékelő találkozót 14:30 – 16:00 vagy 16:30 – 18:00 óra közöttre tudjuk egyeztetni. (A teszt sikeres futtatásához legalább egy hetet szánj jelentkezéstől a kiválasztott időpontig.)

Programdíj:

75. 000 Ft + ÁFA / fő

Kérjük ossza meg másokkal is!

Go to Top