fbpx
Események betöltése

Kedvezményes ajánlatunkban az önismeretet és személyes fejlődést támogató coaching tanácsadást adunk személyiség teszttel (DISC és motivátorok) egybekötve – kellemes környezetben a Margitszigeten. Az egyéni online felmérést és riportot mi álljuk!

Kiknek ajánljuk? Akik személyes fejlődésükért kívánnak tenni. A témában jártas tanácsadóink olyan helyzetekre segít felkészülni, mint karrierváltás vagy előléptetés. Ezen felül nagyon hasznos lehet a csapat együttműködés fejlesztésében, különböző motivációs és kommunikációs igények felismerésében és annak tudatos kezelésében. A nemzetközileg elismert TTI Success Insights által kialakított „4 színes” személyiségtesztet és motivátor analízist, valamint a hozzá tartozó 52 oldalas részletes riportot, mint segédletet, most ajándékba adjuk.

Vedd fel velünk a kapcsolatot és foglalj a meghirdetett napokon egy 1,5 órás egyéni coachingot! A megadottól eltérő időpont egyeztetésére vegye fel velünk a kapcsolatot. (A teszt sikeres futtatásához legalább egy hetet szánj jelentkezéstől a kiválasztott időpontig.)

Kedvezményes programdíj:

75. 000 Ft + ÁFA / fő

Kérjük ossza meg másokkal is!

Go to Top