art coaching
Reziliencia – újrakezdések és felállások
Vezetői nehéz helyzetek, a vezetői magány feldolgozása, kezelése, megoldási módjai
Megújulás, image építés, personal branding
Nézőpontváltás – tapasztalásokon, átéléseken keresztül harmónikusabb munka és magánélet
Stresszoldás
Proaktivitás és bátorság

Az Art Coaching © módszer hídat épít az üzleti világ és a művészet között és rávilágít arra, a lényeges pontokon mindannyian egyek vagyunk, legfeljebb máshová helyezzük a fókuszt vagy más nyelven beszélünk. Az Art Coaching © tolmácsol a világok közt, összehangolja a jobb és a bal agyféltekét, szinkronizálja a megfelelési vágyunkat és az egyéni igényeinket, segít rálátni arra kik vagyunk és hol tartunk. A művészek – időnként hamarabb, időnként bátrabban – arról beszélnek, arról gondolkodnak, ami mindannyiunkat érint és mindezt eredeti szándékuk szerint is azért teszik, hogy megosszák velünk a tapasztalásaikat, használjuk, okuljunk belőle.

Egyéni művészpályák és életművek segítségével különleges nézőpontból ráláthatunk olyan általános problémákra amikkel mindenki szembetalálja magát az életútja során valamikor. Szögezzük le ezen a ponton: valamilyen szempontból mindannyian vezetők vagyunk. Ki egy vállalatot, ki egy családot igazgat és akad aki csak önmagát, de a problémák, amikkel szembetaláljuk magunkat igenis általánosak. Nem elég, ha megértjük merre van az előre, mire lenne szükségünk az adott helyzet kezeléséhez, érzelmi, érzéki szintű átélés nélkül nem fogunk tudni változtatni.

Az Art Coaching © ebben segít: az átélésben.

A művészi élmény, a szavak nélküli katarzis erejét fordítjuk át gyakorlati tapasztalatokká.
Az eredmény: szinte észrevétlen úton megtörténő tanulási folyamatok, ismeretbővülés mellett tudatában leszünk érzéseinknek, érzelmeinknek, ezek kifejeződési módjainak és várható ha- tásainak. Növekszik az önismeretünk, a világban való eligazodáshoz szükséges biztonságérzetünk, éppen azáltal, hogy a felismerésekhez a művészet közvetítésén keresztül jutunk el, és nem egy didaktikus frontális előadás révén. Művészi alkotások és személyiségek erején keresztül történik az Art Coaching © kommunikációja.
Az Art Coaching © csoportban közösen, egyenrangú partnerekként átélt élmények hatása könnyebben beépül és hosszantartó hatású. Az emberi működés is egyfajta energiaforrást igényel, a minőségi és átélt művészi élmény éppen ezt az energiát tölti újra. A programot nem kíséri gyakorlati művészeti képzés, „kézműves” alkotómunka; intellektuális közös tevékenységet jelent, biztonságos, zárt, kislétszámú csoportokban. A coaching megközelítés az egyéni gyakorlatba ültetést támogatja. A résztvevők száma limitált.
A nyílt, bárki által elérhető csoportos workshopok mellett, lehetőség van cégen belüli vagy szervezeti egységre testreszabott programok kidolgozására, valamint egyénileg is igénybevehető Art Coaching © alapú 3 vagy 6 alkalmas coaching folyamat.

Workshopok

Nincsenek jövőbeni események.